معرفی شرکت صنعتی بهپاک

تاسیس و سرمایه شرکت

الف- تاسیس

شرکت صنعتی بهپاک (سهامی عام) در تاریخ ۱۳۴۷/۰۶/۰۹ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس  و تحت شماره ۸۴ مورخ ۱۳۴۷/۰۶/۱۴ در اداره ثبت شرکتهای شهرستان بهشهر به ثبت رسید که متعاقبا بر اساس تصمیم مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام مورخ ۱۳۴۷/۱۲/۱۸ مرکز اصلی شرکت به تهران منتقل گردیده و تحت شماره ۱۳۱۹۰ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. شرکت در تاریخ ۱۳۷۳/۱۲/۲۱ به شرکت سهامی عام تبدیل و از تاریخ ۱۳۷۴/۳/۲۱ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است. در سال ۱۳۸۸ به دلیل عدم احراز معیارهای حضور (عمدتا به دلیل زیاندهی شرکت در سنوات گذشته)، سهام شرکت از فهرست شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار حذف گردیده است که متعاقبا در تاریخ ۱۳۹۲/۰۷/۲۱ با شماره ۱۱۱۸۴ در فهرست شرکت های ثبت شده در سازمان بورس درج گردید و نماد این شرکت در تاریخ ۱۳۹۳/۱/۲۵ در بازار توافقی فرابورس گشایش و مورد معامله قرار گرفت. با توجه به روند مثبت فعالیت این شرکت در بازار فرابورس ایران، پیرو نامه شماره ۹۵/۲/۵۷۶۹۰ مورخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ فرابورس ایران، عرضه اولیه سهام این شرکت در بازار دوم فرابورس ایران در تاربخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ انجام و از تاریخ مذکور تا کنون معاملات سهام این شرکت در بازار دوم فرابورس ایران انجام می گیرد.

ب- سرمایه

سرمایه شرکت از بدو تاسیس مبلغ ۲۱۲/۵ میلیون ریال (شامل تعداد ۴۲۵۰ سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۵۰۰۰۰ ریال) بوده که طی ۹ مرحله به مبلغ ۳۲۰ میلیارد ریال (شامل تعداد ۳۲۰،۰۰۰،۰۰۰ سهم به ارزش اسمی هر سهم ۱۰۰۰ ریال) افزایش یافته است. همچنین به استناد مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۱۹ و در اجرای بهره برداری از معافیت مالیاتی افزایش سرمایه از محل سود انباشته شرکت های پذیرفته شده در بورس ، سرمایه شرکت از مبلغ ۳۲۰ میلیارد ریال به مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال منقسم به ۵۰۰ میلیون سهم ۱۰۰۰ ریالی افزایش یافت. 

همچنین بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۴۰۰/۰۱/۳۰  افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به‌مبلغ ۳,۰۹۹,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها) افزایش یافته است.

ج- فعالیت های اصلی :

موضوع فعالیت شرکت طبق بند ۲ اساسنامه عبارت است از تاسیس و بهره برداری از کارخانجات پنبه پاک کنی، روغنکشی و پروتئین گیاهی و کارخانجات دیگر و همچنین کارهای تولیدی، بازرگانی، سرمایه گذاری، صادرات، واردات و انجام هرگونه عملیات و معاملاتی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مرتبط با موضوع شرکت می باشد.

د- محصولاتی که اکنون در شرکت صنعتی بهپاک تولید می شود به شرح زیر است:

  1.  روغن خام (سویا،کلزا، آفتابگردان)
  2. پروتئین خانوار
  3. پروتئین صنعت
  4. لسیتین
  5. انواع کنجاله دانه های روغنی
  6. نرمه اسکرینر
  7. آرد سویا

بهپاک حامی سلامت و آرامش خانواده

برندهای بهپاک:

سبحان
سبحان
 
سبحان طلایی
سبحان طلایی
 
بهپاک
بهپاک
 
آوین
آوین
 
توتک
توتک

اعضای هیئت مدیره

اعضای هیئت مدیره شرکت بهپاک را در لیست زیر مشاهده کنید.

 Behpak Board of Directors
سیروس درویشی متولی

مدیر عامل و نائب رئیس هیئت مدیره

سید جواد احمدی

رئیس هیئت مدیره

ابوالفضل علی مراد

عضو هیئت مدیره

قدرت رجبی

عضو هیات مدیره

شرکت بهپاک با خریداری و تهیه دانه با کیفیت و درجه یک سویا  و استفاده از تکنولوژی های تخصصی و پیشرفته فلش دیسالونتایزر و در شرایط کاملا  بهداشتی، اقدام به تولید ماده اولیه بسیار مرغوب وایت فلیک سویا نموده و این ماده اولیه ویژه با استفاده از تجهیزات مدرن و بروز دنیا شامل اکسترودر وینگر امریکا و تکنولوژی بولر سوئیس ، محصولات متنوعی از پروتئین سویا بافت دار در سایزها و اشکال و اوزان مختلف، آرد برشته شده و برشته نشده سویا را تولید می نماید و با توجه به دارا بودن کیفیت مطلوب و نیز ثبات کیفیت در طول چهار دهه با اقبال و توجه عموم مواجه بوده و حدود ۶۰ درصد از سهم بازار پروتئین کشور را در اختیار دارد .

همچنین روغن خام دگام شده با کیفیت منحصر به فرد و لسیتین سویا و محصولات جانبی دیگر از تولیدات دیگر بهپاک می باشد. 

کیفیت بالای محصولات تولیدی و دارا بودن شرایط و ویژگیهای مورد نیاز و مورد قبول مصرف کنندگان در رده های صنعتی و خانوار، ناشی از بکار گیری این مواد و تجهیزات و در کنار آن استفاده از نیروهای انسانی مجرب و با سابقه می باشد .

 همچنین شرکت بهپاک جهت نیل به این اهداف، اقدام به استقرار و پیاده سازی سیستم های استاندارد و مدیریتی ISO9001 و  Iso 22000 نموده است. بهبود مستمر کیفیت نیز از جمله اقدامات این شرکت جهت حفظ مشتریان ارزشمند این شرکت می باشد. 

مسئولیت اصلی واحد کنترل کیفیت در بهپاک به طور خلاصه شامل بررسی کیفیت مواد اولیه ورودی به شرکت ، پایش و نظارت فرآیندهای انبارش مواد اولیه و در نهایت تطبیق پارامترهای محصولات نهایی با استانداردهای ملی و کارخانه ای و دستورالعملهای نهادهای نظارتی است .

مواد اولیه عمده که روزانه تست  می گردند، شامل موارد ذیل است:

-دانه مصرفی

-حلال هگزان مصرفی ( که طبق استاندارد باید فودگرید باشد)

-آب (مصرفی بویلر، برگشتی از کندانسورهای واحدهای تولید، استخر کولینگ تاور و ….)

-اقلام بسته بندی ورودی (انواع کارتن ، سلوفان ، نایلون ، بشکه های پلی اتیلن ……)

-بلغور سویا

واحد کنترل کیفیت به چهار بخش تقسیم می گردد :

 

واحد آزمایشگاه روغنکشی:

 نظارت بر حسن تولید و انجام آزمونهای مربوط به محصولات لسیتین ، روغن، کنجاله و همچنین آزمونهای شیمیایی مربوط به محصول پروتئین سویا در این آزمایشگاه انجام می گیرد.

 عناوین برخی از آزمایشات به شرح زیر است :

  تعیین درصد پروتئین و روغن برای کنجاله ها، دانه های مصرفی، پروتئین و بلغور تولیدی؛ تعیین درصد خاکستر کل و نامحلول در اسید در کنجاله و پروتئین و بلغور؛ تعیین اسیدیته ، پراکسید، رنگ و فسفاتید روغن و لسیتین؛ تعیین افت دانه تحویلی (تعیین درصد رطوبت و مواد خارجی مازاد)، تعیین رنگ روغن و لسیتین، اندازه گیری ویسکوزیته لسیتین، تعیین رطوبت دانه ها ، کنجاله ، روغن و لسیتین تولیدی به صورت روتین، تعیین لرد روغن و لسیتین و …

تعدادی از دستگاههای مورد استفاده در آزمایشگاه بهپاک :

1) گاز کروماتوگراف (GC )
۲) اسپکتروفوتومتر 
۳) ویسکومتر
۴) سانتریفوﮊ دیجیتال
5) رنگ سنج (Lovibond)
6) رنگ سنج (Gardner)
۷) کوره الکتریکی
۸) انواع رطوبت سنج دانه و کنجاله
۹) دستگاه فلاش روغن
۱۰) انکوباتور
۱۱) بن ماری
۱۲) همزن با دور بالا
۱۳) اتوکلاو
۱۴) ترازوی دقیق با دقت یک ده هزارم گرم

15) دستگاه رپید آنالایزر (NIR (Near Infra Red

و ….
  وسائل و محلولهای آزمایشگاه نیز جهت افزایش دقت و صحت آزمایشات به طور مستمرکالیبر می گردند.
تکنسینهای آزمایشگاه، متعهد و متخصص بوده و جهت ارتقاء سطح دانش پرسنل همواره در کلاسهای آموزشی برگزار شده حضور بهم می رسانند. 
کارشناسان در کنگره های تخصصی مربوط به روغن ها و چربیها،  همچنین تدوین استانداردهای مرتبط، شرکت در نمایشگاههای مواد غذایی، همکاری در برگزاری کنگره های مرتبط با محیط زیست و ارائه مقالات در مجلات مربوطه حضور فعالانه دارند.

بهپاک همواره سعی کرده است، ضمن رعایت رقابت منصفانه، قدرت و رهبری خود در بازار را نیز حفظ کند…

+500

تعداد کارکنان

+28

دستگاه های صنعتی

+18