بهپاک نماینده استان مازندران در همایش ملی ایجاد امنیت پایدار در حوزه کسب و کار

بهپاک نماینده استان مازندران در همایش ملی ایجاد امنیت پایدار در حوزه کسب و کار

به گزارش روابط عمومی شرکت صنعتی بهپاک به نقل از خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، در روزهای پایانی مهر ماه سال جاری اولین همایش ایجاد امنیت پایدار در حوزه کسب و کار برگزار شد. و مهندس حمید هرگاهی، سرپرست و نائب رئیس هیات مدیره شرکت صنعتی بهپاک نیز به عنوان یکی از نمایندگان صنعتگران و کارخانجات تولیدی پیشرو و با سابقه از استان مازندران در این همایش حضور پیدا کرد.

در این همایش سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در اولین اجلاس جهادگران اقتصادی ایران اظهار داشت: پلیس اصلی‌ترین رکن برقراری نظم و امنیت در کشور است و در این راستا باید فضایی را ایجاد کند تا تمام ساز و کارهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و … به خوبی اجرا شوند.

رحیمی به عملکرد پلیس امنیت اقتصادی اشاره کرد و گفت: اساسی‌ترین هدف این پلیس استقرار نظم و امنیت و آرامش و اطمینان خاطر برای کسب و کار است. ایجاد یک امنیت با ثبات و پایدار در فضای کسب و کار از نقطه صفر مرزی تا عمق شهرها و محلات و کسب و کار از جمله اولویت این پلیس تخصصی است.

وی با اشاره به اینکه برخورد با اندک کسانی که در حوزه اقتصاد، اخلال ایجاد کرده و تعدادشان هم زیاد نیست از دیگر وظایف پلیس امنیت اقتصادی فراجاست.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تصریح کرد: اگرچه اولویت دشمن در جنگ ترکیبی، جنگ اقتصادی با ایران است ماموران پلیس امنیت اقتصادی تمام قد در برابر دشمن ایستاده اند تا تولید داخل رونق بگیرد. نگاه پلیس امنیت اقتصادی به جهادگران و فعالان اقتصادی، نگاه ایجابی و همراهی است و اگر نیاز باشد زبان اقتصادگران برای بیان مشکلات‌شان خواهیم شد.

در این همایش رئیس قوه قضائیه نیز به سخنرانی پرداخت و تاکید کرد؛  پلیس امنیت اقتصادی و سایر دستگاه‌‌‌های مربوطه، باید از مساعدت فعالان اقتصادی و تولیدی در امر برخورد با مفسدان و قاچاقچیان و عناصر سوءاستفاده‌‌‌گر، بهره بگیرند. او با اشاره به مشکلات تجار، گفت : یک تاجر در کارهایش ریسک دارد و می‌داند که یکسری ریسک‌‌‌های عادی در تجارت پیش می‌‌‌آید و آنها را محاسبه می‌کند.

تاجر منافع، مصالح و تضررهای خود را می‌‌‌سنجد و در حوزه‌های مختلف وارد می‌شود اما اگر او نتواند قانون، بخشنامه، مالیات، گمرک، شرایط واردات وصادرات، مجوز گرفتن و… را پیش‌بینی کند و نداند شرایط در نیمه دوم سال عوض می‌شود یا خیر؛ نمی‌تواند محاسبه کند، بنابراین ریسک هم نمی‌‌‌کند. بنابراین زمانی که تاجر نداند بعد از چند سال سرمایه‌گذاری می‌تواند بهره‌برداری کند، نمی‌تواند ریسک کند. محسنی اژه ای با تبیین مقوله فرهنگ‌سازی در امر حمایت از فعالان و سرمایه‌گذاران سالم اقتصادی گفت: باید به‌گونه‌ای در جامعه فرهنگ‌سازی کنیم که هیچ متولی و مسوولی در کشور، ترس و واهمه‌ای نسبت به حمایت از یک فرد سرمایه‌گذارِ تولیدگرِ دلسوز و باانگیزه، نداشته باشد؛ البته بحث فرد متخلف و متقلب جداست. محسنی‌اژه‌ای با اشاره به ضرورت حمایت‌های همه‌جانبه از فعالان سالم اقتصادی گفت: مسوولان امر و دستگاه‌های مربوطه از جمله دستگاه‌های نظارتی و امنیتی، علاوه بر آنکه در جهت رفع موانع تولید تلاش می‌کنند، باید همت خود را متمرکز گردانند تا مبادا خود مانعی برای تولید ایجاد کنند.

گفتنی است، در این همایش حضور صنعتگران و کارآفرینان شاخص از تمامی استانها حضور داشتند و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون وزیر صنعت، فرمانده کل انتظامی کشور و برخی مقامات دیگر از جمله مهمانان و سخنرانان آن بودند،

نوشته های مرتبط