دیدار مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک و رئیس جهاد کشاورزی مازندران برای تقویت همکاری‌های استراتژیک

دیدار مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک و رئیس جهاد کشاورزی مازندران برای تقویت همکاری‌های استراتژیک

در نشست مشترک مهندس درویشی، مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک، و دکتر مومنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با حضور فرماندار بهشهر و سایر مسئولان، بر توسعه همکاری‌های همه‌جانبه برای حمایت از کشاورزان، تأمین دانه‌های روغنی، تسریع در فرآیند تحویل محصولات و بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های موجود استان تأکید شد. تشکیل اتاق فکر و جذب سرمایه‌گذار به‌عنوان راهکاری برای افزایش بهره‌وری و رشد پایدار کشاورزی مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنعتی بهپاک، مهندس درویشی، مدیرعامل این شرکت با دکتر مومنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، دیدار و گفت‌وگو کرد. این نشست با حضور مهندس حامدی، فرماندار شهرستان بهشهر، دکتر حسنی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر، معاونین و دستیار ویژه مدیرعامل بهپاک برگزار شد. در این دیدار بر لزوم همکاری‌های همه‌جانبه برای تأمین دانه‌های روغنی، به‌ویژه کلزا جهت روغن‌کشی، تسریع در تحویل محصولات و پرداخت به‌موقع هزینه به کشاورزان بحث و بررسی شد و راهکارهای عملیاتی مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

دکتر مومنی در این دیدار انتقال دانش به کشاورزان را عامل کلیدی در پایداری کشاورزی پیشرفته و افزایش تولید دانست. وی تأکید کرد که شرکت بهپاک با در اختیار گرفتن بخشی از زنجیره تأمین، نقش مؤثری در بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان استان ایفا کرده و برای تأمین بذر موردنیاز کشاورزان اقدامات مؤثری انجام داده است تا از ظرفیت واردات دانه‌ها نیز بهره‌مند شوند.

مهندس درویشی، مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک، با قدردانی از حضور مسئولین و مدعوین، خواستار حمایت همه‌جانبه جهاد کشاورزی برای تأمین دانه‌های روغنی موردنیاز شرکت شد. وی با اشاره به اینکه حدود ۷۰ درصد کلزای استان در منطقه شرق تولید می‌شود، تأکید کرد که باید راهکارهایی مناسب برای استحصال این محصولات در داخل استان ارائه شود، به‌ویژه با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در شرکت صنعتی بهپاک.

همچنین، مدیرعامل شرکت بهپاک تشکیل اتاق فکر و جذب سرمایه‌گذار را به‌عنوان راهکاری مناسب در جهت بهره‌وری از ظرفیت‌های کشاورزی مطرح کرد. وی اعتقاد دارد که این مهم تنها در سایه ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری، احترام متقابل و تضمین سودآوری قابل تحقق است.

نوشته های مرتبط