دیدار نوروزی مدیرعامل و قائم‌مقام کارخانه بهپاک با فرماندار شهرستان بهشهر

دیدار نوروزی مدیرعامل و قائم‌مقام کارخانه بهپاک با فرماندار شهرستان بهشهر

به مناسبت فرارسیدن سال نو، مدیرعامل کارخانه بهپاک، مهندس درویشی، به همراه قائم‌مقام این مجموعه مهندس ملک‌پوری با مهندس حامدی فرماندار شهرستان بهشهر دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این دیدار صمیمی، #مهندس_درویشی ضمن تبریک سال نو، گزارشی از روند فعالیت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای کارخانه بهپاک ارائه کرد و بر نقش این مجموعه در توسعه تولید، اشتغال‌زایی و تقویت اقتصاد منطقه تأکید نمود. وی همچنین با اشاره به شعار امسال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» ، بر ضرورت هم‌افزایی میان بخش‌های تولیدی و دستگاه‌های اجرایی برای تحقق این رویکرد تأکید کرد.
در ادامه، #مهندس_ملک‌پوری قائم‌مقام کارخانه بهپاک نیز با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو در حوزه ارتقای بهره‌وری، بهبود فرآیندهای تولید و توسعه فعالیت‌های صنعتی، بر تداوم تلاش این مجموعه برای افزایش ظرفیت تولید و نقش‌آفرینی مؤثرتر در تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» تأکید کرد.
همچنین #مهندس_حامدی فرماندار شهرستان بهشهر با قدردانی از تلاش‌های مجموعه بهپاک، این واحد را از صنایع مهم و اثرگذار منطقه دانست و بر حمایت از تولید و رفع موانع پیش‌روی واحدهای صنعتی تأکید کرد. وی ابراز امیدواری کرد با تعامل بیشتر میان بخش‌ها، زمینه رشد اقتصادی و توسعه پایدار در شهرستان فراهم شود.
در پایان، طرفین با تبریک سال جدید بر تداوم تعامل و همکاری برای توسعه تولید، اشتغال و رونق اقتصادی در شهرستان بهشهر تأکید کردند.

نوشته های مرتبط