پیام تبریک مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک به مناسبت روز جهانی کارگر

پیام تبریک مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک به مناسبت روز جهانی کارگر

مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک جناب آقای مهدس درویشی با انتشار پیامی به مناسبت روز جهانی کارگر، از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان در راستای پیشرفت و تعالی شرکت قدردانی کرد و آینده‌ای روشن و پر از موفقیت برای مجموعه بهپاک ترسیم نمود.

همکاران گرامی و  خانواده بزرگ بهپاک،

با سلام و احترام؛

فرارسیدن روز جهانی کارگر، این روز بزرگ و ارزشمند را به تمام شما که با تلاش بی‌وقفه، همت و پشتکار خود، همواره در راستای پیشرفت و تعالی شرکت صنعتی بهپاک گام برداشته‌اید، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

در مدت زمانی کوتاه، با همت و اراده شما عزیزان، شاهد تحولات عظیم و موفقیت‌های چشمگیر در شرکت صنعتی بهپاک بوده‌ایم. تلاش‌های بی‌وقفه‌تان در تولید مواد غذایی با کیفیت و به روز، موجب شده است که شرکت ما در میان برترین‌ها قرار گیرد و پیشرفت‌های حاصل شده، تنها آغاز راهی است که در پیش داریم.

شرکت صنعتی بهپاک به آینده‌ای روشن می‌اندیشد. با ادامه همین تلاش‌ها و با نگاه به نوآوری و بهبود مستمر، ما به‌طور قطع قادر خواهیم بود جایگاه خود را در صنعت مواد غذایی کشور ارتقاء دهیم و در عرصه‌های بین‌المللی نیز گام‌های بلندی برداریم.

امیدوارم در سال‌های پیش رو، همچنان با همت و تلاش شما عزیزان، شاهد دستاوردهای جدید و موفقیت‌های بیشتری باشیم. از خداوند بزرگ می‌خواهم که سلامت، سعادت و کامیابی را برای شما و خانواده‌های محترمتان به ارمغان آورد.

نوشته های مرتبط