در راستای حمایت از ورزش معلولان و ارتقای جایگاه والیبال نشسته، تعدادی از جانبازان و اعضای این رشته ورزشی شهرستان بهشهر با مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنعتی بهپاک، تعدادی از اعضای والیبال نشسته شهرستان بهشهر روز پنجشنبه 1404/05/16 با مهندس درویشی، مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک، در دفتر کار وی دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار آقای حسینی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس، به نمایندگی از ورزشکاران جانباز، ضمن برشمردن دلاورمردیهای رزمندگان در طول دفاع مقدس خاطرنشان ساخت که فرزندان این مملکت جان دادند ولی خاک به دشمن متجاوز ندادند و امروز در عرصه ورزش در تلاشاند تا پرچم مقدس این سرزمین تا همیشه تاریخ برافراشته باشد. وی با اشاره به چالشهای پیشروی این عزیزان، گزارشی از فعالیتها و موفقیتهای خود ارائه داد. همچنین، با اشاره به اهمیت ورزش برای توانمندسازی معلولان و ارتقای سطح کیفی زندگی آنان، تأکید کرد که حمایتها و مشارکتهای بخش خصوصی میتواند به رشد و ارتقای این ورزش کمک شایانی کند.
مهندس درویشی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور تیم والیبال نشسته، بر اهمیت حمایت از ورزش معلولان تأکید کرد و بیان داشت: «ما در شرکت بهپاک بر این باوریم که ورزش، حق هر فردی است و تمامی تلاش ما بر فراهم کردن امکانات و حمایتهای لازم برای این قشر از جامعه است.» وی با ابراز امیدواری اشاره کرد که هدف نهایی، افزایش انگیزه و اعتمادبهنفس اعضای تیم و بهبود وضعیت ورزش معلولان در سطح شهرستان بهشهر است.



