محفل انس با قرآن در بهپاک

بهپاکی ها در ماه میهمانی خدا محفل کارگری این کارخانه تولیدی را مزین به آیات قرآن مجید نمودند. در میانه شب های قدر که درهای رحمت به روی بندگان گشوده می شود " محفل انس با قرآن " در کارخانه بهپاک با حضور قاریان شاخص خطه مازندران و برخی مقامات شهرستان بهشهرهمچون؛ امام جمعه، جانشین فرمانده سپاه، معاون سیاسی امنیتی فرمانداری، رئیس اداره کار شهرستان و فرمانده بسیج اداری کارگری شهرستان بهشهر برگزار شد. قدرت رجبی عضور هیات مدیره، معاون اداری و منابع انسانی و رئیس ستاد محفل انس با قرآن شرکت صنعتی بهپاک نیز ضمن لزوم برگزاری چنین جلساتی برای تزکیه نفس و بهره جستن از آیات آن در تمامی ارکان زندگی افزود: تلاوت قرآن مجید و عمل به آن در زندگی، رمز سعادت است و فرهنگ قرآنی شرکت صنعتی بهپاک را حفظ و به تعالی می رساند. علی دانا مدیرعامل شرکت صنعتی بهپاک نیز، در این نشست معنوی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و گرامی‌داشت تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت و‌ عید نوروز، حضور در محافل معنوی تلاوت قرآن کریم را فرصتی مغتنم برای پالایش روح و تهذیب نفس خواند و گفت: قرآن جاودانه‌ترین آیات خداوند است که بر قلب پاکترین بندگان برگزیده خود نازل کرده و این پیام صلح و دوستی و راهنمای بی‌بدیل بشریت برای نجات بشر در اختیار ما قرار گرفته و واجب است در زندگی خود این مسیر روشن را بکار گیریم. مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت صنعتی بهپاک با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۲ تحت عنوان « مهار تورم و رشد تولید » از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) گفت: از تلاش مجاهدانه همکارانم در بهپاک در سالی که گذشت تقدیر می‌کنم و امیدوارم سال جدید با همکاری و هماهنگی مضاعف شاهد رشد و اعتلای هر چه بیشتر شرکت بهپاک باشیم. این محفل که با استقبال بی نظیر کارکنان این شرکت برگزار شد، گروه تواشیح بین المللی یاسین مهد قرآن کریم به اجرای برنامه پرداختند ودر ادامه حافظ کل قرآن جناب آقای لایینی آیه های درخواستی از سوی حاضرین را تلاوت نمود و در ادامه آیاتی از کلام الله مجید توسط قاریان دارابی و حجت الاسلام علی اکبر محمدی قرائت شد. همچنین در پایان همه میهمانان در کنار یکدیگر با یک افطار ساده کارگری پذیرایی شدند.