54 سال تلاش تا رسیدن به لبخند رضایت مصرف کننده

مهندس مهدی بادله مدیر فروش پروتئین در پاسخ به وضعیت فروش پروتئین گیاهی سویا شرکت صنعتی بهپاک و درگاه های عرضه آن در بازار و جامعه هدف خریداران این محصول گفت:

استراتژی فروش محصولات شرکت صنعتی بهپاک به نحوی است که واسطه ها و دلالان حذف و به مصرف کنندگان واقعی به صورت مستقیم عرضه می نماییم. عمده مشتریان بخش صنعت پروتئین گیاهی سویا که در اوزان 8، 12،13 و 15 کیلوگرم عرضه می گردد کارخانجات مواد غذائی تولید کننده سوسیس، کالباس، همبرگر، فراورده گوشتی ، شرکت های بسته بندی خانوار و شرکت هایی که به صورت افزودنی از محصولات ما استفاده می کند می باشند.

مهدی بادله در خصوص نحوه تعامل و شناسایی خریداران اظهار داشت؛ آنها در ابتدا درخواست میدهند و مستندات اصالت شرکت را برای ما میفرستند. ما برای واحد مبارزه با پولشویی ارسال میکنیم و بعد از استعلام، پیش فاکتور صادر می شود و محصول با قیمت مصوب در اختیار آنها قرار خواهد گرفت. همچنین بخشی از محصول که خریداران ما به صورت فله خرید را انجام می دهند در اختیار بنک دارها قرار می گیرد.

مدیر فروش پروتئین گیاهی سویا شرکت صنعتی بهپاک، که بالغ بر 70 درصد سهم بازار را در اختیار دارد در راستای رضایتمندی مشتری افزود؛ در همین راستا، سالانه فرم های نظر سنجی را در اختیار خریداران و مصرف کنندگان قرار می دهیم تا از این طریق،  نظر، پیشنهاد و انتقادات را در جهت بهبود شرایط فروش و کیفیت محصولات بکار بریم. و اگر مشکلی هم در طول سال وجود داشته باشد با تعامل سازنده با مشتریان  برطرف نماییم.

همچنین در قالب صدای مشتری همکاران همه روزه بجز روزهای تعطیل پاسخ گو تمامی مصرف کنندگان می باشند که شماره تماس آن بر روی بسته های خانوار و سایت شرکت موجود می باشد.

البته اگر خارج از وقت اداری تماسی با صدای مشتریان گرفته شود، نظرها و انتقادات ضبط، و همکاران موضوع را بررسی و در اسرع وقت پیگیری می کنند و در قالب فرم هایی انتقال میدهیم به واحد های مرتبط برای بهبود شرایط و نتیجه را به مشتری اعلام می نماییم. برای مثال؛ ممکن است یک شکایت مربوط به واحد تولید باشد که ما در قالب فرم هایی نامه میزنیم به واحد مرتبط جهت بررسی و در مقابل پاسخ واحد مورد نظر را به مشتری انعکاس می دهیم تا رضایت مشتری جلب شود.

علاوه بر این سالانه فرم هایی با پارامتر های کمی و کیفی در اختیار واحد های صنعتی قرار می دهیم که امتیاز بندی شده هستند، این فرم ها برای مشتریان  ارسال می شوند تا امتیاز دهند و در صورت داشتن نظر و پیشنهاد بررسی می شوند.

در پایان این فرم ها را در فرمول دیمینگ قرار میدهیم تا امتیازات و رضایت هر مشتری سنجیده و به مدیریت ارشد ابلاغ خواهد شد. این فرم ها به صورت مدون موجود است و به صورت هر ساله انجام می شود.

البته جدا از این اقدامات برای مشتریان خانوار هم فرم های نظر سنجی آماده شده که در سایت شرکت موجود است.

مهندس بادله افزود علاوه بر اقدامات مدون ذکر شده گاهی نظر سنجی از فروشگاه های زنجیره ای و یا شهروندان صورت گرفته که مستنداتش نیز موجود است .

وی در پاسخ به سئوال: چگونه شرکت صنعتی بهپاک که بالاترین میزان تولید و فروش پروتئین گیاهی سویا را دارد، مدعی بالاترین کیفیت این محصول نیز هست افزود:

عوامل مختلفی مانند:  تکنولوژی، نیروی انسانی ماهر و دانشی که وجود دارد ضامن این کیفیت است. باید بگویم تکنولوژی تولید ماده اولیه به صورت فود گرید رو میشه گفت تنها ما داریم، یعنی بلغور سویا، که سایر تولید کنندگان از کنجاله سویا غیر انسانی استفاده می کنند.

ما علاوه بر صدای مشتری و کانال های مختلف، یک سیستم جامع مدیریت ارتباط مشتری crm  رو شروع کردیم که در حال تکمیل است و دسترسی مشتریان راحت تر خواهد بود.

فکر میکنید که پروتیئین سویا الان چه جایگاهی در بازار دارد و شما برای آینده پروتئین گیاهی سویا چه برنامه هایی دارید؟

مدیریت جدید نظرشون اینه که ما بیشتر در بخش خانوار فعالیت کنیم تا محصول به دست مشتری نهایی و مصرف کننده اصلی برسد. اولویت سبد خانوار است و حتی در حال بررسی چند برند جدید هستیم که کار ثبت و طراحی آن در حال انجام است که از اون طریق بیشتر می توانیم در خدمت مصرف کننده نهایی و خانواده ها باشیم. به نظر من میشه با تبلیغات ذهنیت مصرف کنندگان بیشتری رو متوجه مزیت های پروتئین گیاهی سویا نمود و با افزایش مصرف شهروندان ما به دنبال جلب رضایت سلایق و ذائقه های جدید و متفاوت نیز هستیم. که انشاالله بتوانیم سهم پروتئین گیاهی سویا را در سبد خانوار افزایش دهیم.

چرا به دنبال پروتئین طعم دار هستید؟

یک مشکلی که در خانواده های ایرانی برای مصرف سویا وجود دارد، طعم لوبیایی سویا است که باب طبع برخی مصرف کنندگان نیست به همین جهت به دنبال تغییر هستیم. البته قبلا کار هایی صورت گرفته که با مشکلاتی همراه بودن به طور مثال: طعم ها یا محلول در چربی بودند که در مراحل انتهایی به پروتئین اضافه می شدند. که اگر کمی بیشتر در مغازه ها می ماندند اکسیده شده و بوی نا مطبوع می‌گرفت یا اینکه محلول در آب بودند که در مرحله‌ی شستشو اگر از آب گرم توسط مصرف کننده استفاده میشد طعم مورد نظر از بین می‌رفت .

همچنین در دهه گذشته شرکت صنعتی بهپاک 7 تندیس کشوری حمایت از حقوق مصرف کنندگان را سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان دریافت نموده است. که 4 تندیس آن طلایی، 1 نقره ای و 2 برنزی است.

و بارها موفق به دریافت تندیس طلایی و لوح تقدیر به جهت رعایت حقوق مصرف کنندگان در سطح استان مازندران شده است. (همایش حمایت از حقوق مصرف کنندگان تنها مرجع است در کشور که تولید کنندگان نمی توانند به راحتی در آن امتیاز کسب کنند)