​تجلیل از بانوان همکار و تکریم مقام زن

در آئینی که بمناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر در شرکت صنعتی بهپاک برگزار گردید از بانوان همکار شاغل در شرکت بهپاک تجلیل بعمل آمد. در این مراسم که با حضور سرپرست شرکت، معاونت محترم اداری و منابع انسانی و تمامی همکاران خانم کارخانه برگزار شد، آقای مهندس هرگاهی مدیر عامل شرکت با تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) و سالروز تولد حضرت امام خمینی(ره) به ویژگیهای برجسته حضرت زهرا (س) پرداختند و این بانوی بزرگ را نمونه ی انسان کامل و افتخار عالم معرفی کردند که تمام هویت معنوی در وی جلوه گر بوده است. وی در ادامه از حضور فعال و همکاری بی شائبه بانوان شاغل در این مجموعه تقدیر و بر لزوم توجه بیشتر به مساعدت های بانوان در پیشبرد اهداف شرکت و پیشرفت قابل ملاحظه وظایف محوله اداری تاکید کرد. همچنین آقای رجبی معاونت اداری و منابع انسانی شرکت در این آئین ضمن گرامی داشت و تبریک روز زن و میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س) اظهار داشت جایگاه زنان در جامعه به عنوان یکی از نقش های برجسته و سلامت روح و روان خانواده در دست زنان به خصوص مادران است. در پایان مراسم ضمن تشکر از زحمات همکاران خانم شاغل در شرکت با اهداء لوح سپاس و کارت هدیه از آنان تقدیر بعمل آمد.